Odkazy Dominike

Výmena názorov a informácií o Dominike.

Moderátor: tasa

Re: Odkazy Dominike

Poslaťod devi » 29.01.2009 - 1:20

Kód: Vybrať všetko
http://deniksport.blesk.cz/clanek/65634/zvolte-miss-australian-open.html

Cita toto vobec Dominika niekedy? Inak fakt sa tie Cesky mozu schovat pred nasou flotilou krasnych tenistiek :love2:
Obrázok
Obrázok užívateľa
devi
Tier III.
Tier III.

Umiestnenie: Bratislava

Poslaťod majaneck » 02.02.2009 - 8:55

devi Napísal:
Kód: Vybrať všetko
http://deniksport.blesk.cz/clanek/65634/zvolte-miss-australian-open.html

Cita toto vobec Dominika niekedy? Inak fakt sa tie Cesky mozu schovat pred nasou flotilou krasnych tenistiek :love2:

číta ;)
Pomééééééééé!
majaneck@dominika-cibulkova.page.sk -- Unofficial Forum about Dominika Cibulkova - webmaster
Obrázok užívateľa
majaneck
Webmaster
Webmaster

Umiestnenie: Kysak

Poslaťod marioburda » 09.02.2009 - 19:31

Ahooooooj Dominikaaa dúfam že si túto správu niekedy prečítaš snažím sa chodiť na každý tvoj zápas ktorý sa hrá na Slovensku a aj teraz som bol na zápas protii BElgickuu a možno že si ma aj pametáš lebo som ťa stále povzbudzoval a tlieskal veľa krát som aj roztlieskal celú halu aj si sa niekedy na mňa pozrela a možno že si si pomyslela že čo je to za blbca ktorý tam toľko vykrikuje ale ja mám jeden tajný sen ktorý aspoň dúfam a tým snom je zahrať si nieked y s tebou mám 15 rokov a tiež hrám tenis celkom mi to ide som 3. na Slovensku čiže troška by sme si mohli zahrať dúfam že tento sen sa mi niekedy splní tak ahojj a držím Ti palce na turnaji v Patáji ahoojjjj
Prílohy
P2072520.JPG
moja fotka s tebou na fed cupe proti belgicku
P2072520.JPG (779.07 ) Viewed 442 times
marioburda
Challenger
Challenger

Poslaťod marioburda » 09.02.2009 - 19:41

Dominika dúfam že mi na moju správu niekedy odpíšeš a hlavne dúfam že sa niekedy stretneme a zahráme si tenis išiel by som všade len aby som si s tebou mohol zahrať aj hoci som z humenneho a to je ďaleko tak aj tak by som prišiel kedykoľvek do Bratislavy aj hoci pozriť sa na tvoj tréning keby som ťa mohol poprosiť či by si mi neposlala že kedy budeš v Bratislave trénovať aby som sa mohol prísť aspoň pozrieť a niečo sa od teba naučiť lebo tenis ma veľmo fascinuje a chcem sa stať niekedy v budúcnosti aj ja dobrým hráčom ale zatiel mi to nedovoľujú financie lebo nemáme toľko peňazí aby som si mohol zaplatiť nejakého dobrého trénera tak mi nič iné neostáva len na každom tréningu vydať zo seba všetko a čo najviac sa naučiť a dúfam že sa mi to raz vyplatí tak ahooj a dúfam že sa niekedy stretneme ahooooj a veľa šťastia nie len v tenise ale hlavne aby si bola zdravá a mohla hrať dobre tenis!!!
marioburda
Challenger
Challenger

Poslaťod simona » 18.03.2009 - 17:03

dominika držíím ti palce na všetkých turnajoch...podľa mna si najlepšia tenistka na svete..si mojím veľkým vzorom...chcela by som sa naučiť tak hrať tenis ako ty ale newiem či neníí už nahodou neskoro lebo za chvilu budem mat uz 16 rokov...škoda..keby som hravala tenis ako mala,mohla som vedet hrat tenis mozno ze ako ty... :D :love2: :love: :kiss:
simona
Challenger
Challenger

Poslaťod andrej65 » 30.03.2009 - 20:15

verim ti
andrej65
Challenger
Challenger

Poslaťod andrej65andrej » 15.04.2009 - 21:09

DOMINIKA DUFAM ZE V CHARLESTONE TO BUDE ESTE KRAJSIE AKO V MONTREALE.MOJIM SNOM JE TA VIDIET NAZIVO A PRETO UROBIM VSETKO.DRZIM TI PALCE AJ NADALEJ.DOMINIKA IDES
andrej65andrej
Challenger
Challenger

Poslaťod Laik » 05.06.2009 - 19:49

:love: ... keby som mal toľko čo ona tak by som ju :kiss: ... ale mam menej =D...pozdravujem z východného Slovenska...P.S. niekedy si to hádam pusti...celkom pekná pieseň...
...A dříve, než mě příjme svatý Petr u komise,
básníkům české země chtěl bych uklonit se,
a kdyby se někdo z vás na anděla ptal,
tak mám jizvu na rtu, když při mně stál.
http://www.youtube.com/watch?v=T2QVKgCvL5Q&feature=related
Laik
Tier III.
Tier III.

Poslaťod Ivusa77 » 20.07.2009 - 17:46

Ahoj Dominika...Asi si to nikdy neprečitaš ale snaha sa ceni....Si fakt užastna hračka,najlepšia tenistka..Je radost sa na teba pozerat ked hraš...fakt si užastna.Ked som pozerala Modre z neba som normalne tomu chalanovi zavidela že on sa stebou stretol....fu...Si myslim že je strašne vela ludi čo by sa stebou chceli stretnut...Vela snou by sa splnilo...Bolo by fajn keby spolu pokecame ale tak ty maš asi ine starosty..No tak sa maj krasne...a bojuj vždy o každu loptičku ako bojuješ stale..A držim ti moc palce...Ahoj
Ivusa77
Challenger
Challenger

Poslaťod peter » 10.03.2010 - 19:13

Ahoj Dominika si fakt velmi pekna baba us si to asi pocula vela krat ze som tvoj fanusik
peter
Challenger
Challenger

Predchádzajúci

Späť na Diskusia o Dominike

Kto je on-line

Užívateľ prezerajúci fórum: Žiaden registrovaný užívateľ a 1 hosť